2011. április 24., vasárnap

Natural Killers - 1. Cápák nyomában -átvétel BP-en - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kizárólag személyes átvétel Budapesten!  Elsősorban Kőbánya-Kispest metrónál vagy az Örs Vezér-téren.  Előreutalás esetén sem küldöm postán.  Kérem, csak akkor licitáljon, ha 5 napon belül át is tudja venni a terméket. Azon túl értékelek és újra meghirdetem.  Postázással kapcsolatos kérdésre nem válaszolok.
Natural Killers - 1. Cápák nyomában
A NATURAL KILLERS – RAGADOZÓK TESTKÖZELBEN című egyedülálló sorozat DVD-filmjei közvetlenül az Ön otthonába viszik az állatok túlélésért folytatott küzdelmének hangulatát. A csodálatos felvételek azonnal magukkal ragadják Önt. Győződjön meg a DVD-filmek páratlan minőségéről, és nézze meg őket Mécs Károly tolmácsolásában. Hihetetlen, milyen közel kerülhet ezekhez a ragadozókhoz a televízió képernyőjén keresztül. A ragadozók világát bemutató filmeket egyedülálló módon kiegészíti a hozzájuk tartozó 24 oldalas könyv, amelyben számtalan varázslatos képet és érdekes információt talál. A könyv tartalmaz továbbá egy hasznos tesztet is, amelyet gyermekeivel együtt tölthet ki.
A NATURAL KILLERS – RAGADOZÓK TESTKÖZELBEN című sorozatnak köszönhetően Ön nemcsak az indiai tigrisek életével ismerkedhet meg, de lemerülhet az óceán mélyére a cápákkal, vagy a jegesmedvékkel eljuthat a fagyos sarkvidékre. Megnézheti, hogyan támad áldozatára a gepárd, vagy hogyan indulnak vadászni a farkasok. Mindezt otthonában, kényelmes körülmények között élheti át! A filmek lebilincselő élményt nyújtanak a gyerekeknek,  amiből rengeteget tanulhatnak,  és ezt sikerrel használhatják fel a tanórákon is.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 21:41
. Natural Killers - 1. Cápák nyomában -átvétel BP-en - Jelenlegi ára: 500 Ft