2011. október 22., szombat

A PATEK ! - Jelenlegi ára: 950 000 Ft

Egy kis szösszenet:
1839-ben két órakészítő szakember érkezett Lengyelországból Svájcba, hogy Genfben megalapítsák cégüket. Antoine Norbert de Patek órakereskedő és Francois Czapek órakészítő „ Patek, Czapek &; Cie” nevű cége a kezdetektől fogva sikeres vállalkozás volt. 1844-ben Patek összeismerkedett a zseniális francia órakészítővel, Adrienn Philip-pel, és társként bevonta üzletébe, mely ettől kezdve „ Patek Philippe &; Co” néven futott. 1932-ben a Stern család, mely évek óta számlapokkal látta el a Patek Philippe-et, átvette a vállalatot. A Stern család immár harmadik generációja vezeti a céget.
Az aukció tárgya nem más, mint egy PATEK PHILIPPE &; CO GENEVA CHRONOMETER beépítés
Ha már a CHRONOMETER-nél tartunk, mindenki tudja?
A kronométer kifejezés szó szerint lefordítva annyit tesz: időmérő. De az időt ugye az összes többi óra is méri, csak hát egy kronométer minősített óra a legnagyobb pontossággal, precízen teszi mind ezt. Pontosan meghatározzák, hogy mely órák viselhetik a „ kronométer” titulust. Lehetnek ezek akár egyszerű időmérők is, ha azokat egy időmérő intézet megvizsgálta és pozitív elbírálásban részesítette. Svájcban ezért a COSC (Controle Officiel Suisse des Chronométres- Hivatalos Svájci Kronométer-ellenőrzés) a felelős. Az intézmény már több mint 100 éve létezik. A COSC-nél naponta akár 25. 000 óraművet is ellenőriznek a pontosság szempontjából. Egy óra vizsgálata 15 napig tart, melynek során azt egy szekrényben 5 pozícióban, három különböző hőmérsékleten tárolják. 15 nap után az átlagos járáseltérés naponta a másodperc törtrésze lehet.
A lényeg:
 
Tok: A szerkezethez egyedileg készített minőségi három részes lengőfüles acél
Méretei: kn: 43mmX60mm (kiterítve) X10mm (10mm!!!!! !!!!! !! )
Fültávolság: 22mm
Werk: Kronométer minősített, 18 köves, szervizelt, kékítet csavarokkal, mintha most készült volna, pedig a 40-es években született
Számlap: bézsszínű, eredeti, sajátja, 14k arany, aranyindexekkel és mutatókkal
Az új szíjat és a dobozt nem merem nagyon kihangsúlyozni, hisz aki az órát megveszi annak ezek nem tételek. S ha már itt tartunk, jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki igazi ritkaságot és olyan órát keres, melynek értéke az évek múlásával, nagy valószínűséggel csak nőni fog. Elcsépelt szöveg, de tényleg nincs párja. Kedves hölgyek, ha szeretnék a papát meglepni egy órával, csak nem tudják a drága ízlését, higgyék el, ezzel nem tudnak hibázni, nincs olyan férfi, akinek ne tetszett volna. Mondhatnám, készüljünk a karácsonyra.
Az óra sosem hordott!!!!!
Egy év garanciával adom!!!!!
Kérem, kötekedők és kételkedők,  ill. a van rá 50. 000-em kollégák kerüljenek!!! Előre is köszönöm!!!
Akinek nincs ilyen, nyugodtan csapjon le rá, ELADÓ!
Nincs bubis borítékkal ballagás a postára, személyes randi van!
Kérem, nézze meg minősítéseimet és további termékeimet!



Jelenlegi ára: 950 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 20:00
. A PATEK ! - Jelenlegi ára: 950 000 Ft