2012. március 23., péntek

Narnia Krónikái 1-2-3-4. BBC 4DVD együtt Bontatlan - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A négy dvd ára együtt 3. 999 Ft 
Narnia krónikái 1. - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
A második világháború idején a Pevensie- gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy játék közben elbújik egy hatalmas szekrényben, s váratlanul Narnia havas tájain találja magát.
A csodálatos országot törpék, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra....
Narnia Krónikái 2. - Caspian herceg
Egy év telt el azóta, hogy Peter, Edmund, Susan s Lucy visszatértek Narnáiból. Éppen iskolba mennek, kezdődik az új év, mikor egy hirtelen hívás ismét a varázslatos országba transzportálja őket. Először alig ismerik fel szeretett országukat, ahol bizony közel ezer év telt már el az aranykor óta, mikor ők voltak az uralkodók. Narniában az őslakosok, a különböző varázslatos lények bujkálnak, az állatok nagy része elfelejtett beszélni, s termalinok, emberek uralkodnak a trónt pedig a gonosz Miraz király bitorolja.
Az ő unokaccse, a trón jogos örököse, Caspian herceg a lázadók élére áll, hogy visszaállítsa az igazi rendet. Azonban már szorongatják a maroknyi seregket, s bizony már csak a rlgi nagy királyokban s Aslanban, az oroszlánban bizakodnak. Mindezt a négy testvér Trumpkintól, Caspian hűsges törpe híévtől tudja meg, amikor megmentik az életét.
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Lucy s Edmund a nyári szünetet kénytelenek távoli rokonaiknál tölteni, akiknek a fiát, Eustace-t nagyon nem kedvelik. Az érzés persze kölcsönös, mert a fiú okoskodó, elkényeztetett és kiállhatatlan. A nyaralás alatt feltűnik nekik Lucy szobájában lévő kép, amely mintha egy Narniai hajót ábrázolna. S csoda folytán a három gyereket beszippantja a kép, s ott találják magukat a nyílt narniai tengeren, a hajó mellett, amely a Hajnal vándor névre hallgat.
A fedélzetre kerülve Lucy s Edmund régi ismerőseiket köszönthetik Caspian király s a hős Cincz Vitéz személyében, akik azért indultak el, hogy felkutassák a hét lovagot, akiket még az előző gonosz király száműzött. Narnia egykori uralkodói örömmel csatlakoznak az expedícióhoz, Eustace azonban nagyon kiállhatatlan, mindenkivel meggyűlik a baja. Míg a Hajnal Vándor Kelet felé, a világ széle s Aslan, az oroszlán országa fell halad, különböző veszélyes és izgalmas kalandok várnak a hősökre, s bizony a jellemfejlődés se marad el. A jóságos oroszlán pedig mindig megjelenik, ha valaki letérne a helyes útról, hogy figyelmeztesse s óvja a hősök lelki épségét.
Narnia Krónikái 4. - Az ezüst trón
Az ezüst trón története körülbelül egy évvel A Hajnalvándor útja után kezdődik, amelyben Eustace Scrubb unokatestvéreivel Narniában járt, s a kalandoknak hála jobb ember lett belőle. Visszatérve az iskolába Esutace belebotlik egy osztálytársába, Jill Pole-ba, aki a suli gonoszkodói elől bujdosik. Hogy felvidítsa a lányt, Eustace Narniáról beszél neki, s Aslanról. Megpróbálnak az iskolát körülvevő kőfalba ágyazott ajtón át elmenekülni az őket kereső nagyobb gyerekek elől, s az átjáró csodaképp éppen Narniába nyílik. Sajnos Jill büszkesége miatt elszakadnak egymástól, ezért aztán a lány egyedül fogadja el a küldetést Aslantól.
Kiderül, hogy Caspian király fia, Rilian herceg eltűnt s senki se találta meg, s az oroszlán azt hozta át a gyerekeket, hogy segítsenek felkutatni a trónörököst. Aslan négy előjelt ad Jillnek, amely alapján majd tudni fogják mit cselekedjenek. A lány újra találkozik Eustace-szal Cair Paravel mellett, ahol megismerik a részleteit Rilian herceg eltűnésének, s eltervezik, hogy fogják felkutatni a trónörököst. Harmadikként egy mocsári flanga, Borongány csatlakozik hozzájuk, s együtt lépnek be az északi zord tájakra, ahol óriások s titokzatos lények élnek, ahonnan még nem tért vissza senki.
Kérem tekintse meg termékeinket:
soldiertom1 - vaterabolt termékei
Tisztelt Érdeklődő!
KIZÁRÓLAG CSAK A TERMÉKLAPON OLVASHATÓ SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK ELFOGADÁSA ESETÉN LICITÁLJON A TERMÉKRE!
Átvételi módok:
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
A 14. kerületben, a Bosnyák térnél található irodánknál lehetséges hétköznap délután.
FUTÁRSZOLGÁLATTAL:
Termékeinket az MPL Futárszolgálat szállítja házhoz.
A termék értékbiztosított küldeményként kényelmes háztól-házig küldéssel érkezik.
Az ár minden terméknél a csomag súlyától és értékéről függetlenül kerül felszámításra
Díjak:   Banki átutalás esetén 890 Ft
Utánvéttel:   1. 390 Ft ( a Futárnak fizetendő a küldemény és a futárköltség)
Kedvezmény: 15. 000 Ft feletti film vagy könyv vásárlása esetén ingyenes futárszolgálat!
POSTAI ÚTON:
Minden küldeményünket ajánlott küldeményként bélelt borítékban postázzuk banki előre utalás után.
A költség a küldemény súlya alapján változó.
A postaköltségek:        1-2 db DVD, Blu-Ray  460 Ft
3-4 db DVD, Blu-Ray  610 Ft
5-6 db DVD, Blu Ray  810 Ft
6  db-tól                       980 Ft
Kedvezmény:   10. 000 Ft feletti vásárlásnál a postaköltség ingyenes!
Könyvek esetén általában 610, 810 illetve 980 Ft a postaköltség
Kedvezmény: 6db könyv illetve 10. 000 Ft feletti vásárlásnál a postaköltség ingyenes!
Műszaki termékeknél általában 610, 810 illetve 980 FT


Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-09 05:57
. Narnia Krónikái 1-2-3-4. BBC 4DVD együtt Bontatlan - Jelenlegi ára: 3 999 Ft